Heksekosten er startet i 1977 af parret Signe og Niels Rømer, som med deres store interesse for sund levevis skabte en af Silkeborgs mest spændende butikker. At gå på opdagelse i Heksekosten er en oplevelse for alle sanser. Her dufter af friske grønsager, krydderurter og friskbagte boller. Her stråler krystaller, flotte vindspil og håndlavet keramik i mange farver om kap med kosmetik, lækre cremer og shampoo i reneste kvalitet. I køledisken findes økologisk mælk, smør og ost og butikken er fyldt med alt, hvad hjertet kan begære i økologisk grønt, frugt, ris, mel og gryn, friskpresset saft og meget, meget mere. Ved at leve økologisk støtter vi naturen og jordens sundhed i en fælles sag.

Heksekosten har et bredt udvalg i naturmedicin, kosttilskud og homøpati. Alle er fagligt uddannede og altid ajour med nyeste viden.

Heksekosten byder også på en spændende kunstafdeling med et bredt kvalitetsudvalg. Skal vi have et rigt liv er det mindst lige så vigtigt at pleje den sjælelige som den fysiske side i os selv.

Det er vigtigt for os at kende vore leverandører godt og den viden vi sammen har, deler vi meget gerne med vore kunder. I Heksekosten lægger vi stor vægt på at give os ordentlig tid til at tale med kunderne, lytte og give grundig besked om produkterne. Vejledning er afgørende for det tillidsforhold, vi har bygget op til en stor kundekreds gennem årerne.

Vi glæder os til at give dig en spændende oplevelse i Heksekosten
- på gensyn i Nygade 28 - Signe Rømer


Åbningstider:
Mandag til Torsdag: kl 9.30 - 17.30
Fredag kl. 9.30 - 18.00
Lørdag kl. 09.30 - 14.00

ÅBENT HELE DØGNET PÅ WWW.HELSAM.DK
HELSAM'S WEBSHOP har over 9000 varer pålager, bestil og afhent varerne her i butikken.