Opskrifter
0,5 l skoldede brændenælder (ca. 2 liter friske brændenælder)
1 dl olivenolie
50 g pinjekerner
1 fed hvidløg
1 tsk. Rømers urtesalt
2 spsk. revet parmesan (kan udelades)
Tag handsker på og pluk en stor skål ca. 2 liter brændenælder, friske skud eller toppen hvis de er blevet store og høje. Overhæld dem med kogende vand og lad stå 5 -10 min., si og gem vandet, det er den dejligste, sundeste og mildeste the du kan tænke dig.
Blend med stavblender til lækker og cremet, kom mere olie eller brændenældevand i hvis den er for fast, smag til med hvidløg og urtesalt.
HEKSEKOSTEN
V/ Niels og Signe Rømer
Nygade 28
8600 Silkeborg
Tlf. 86 81 22 66
Hjemmesiden er udarbejdet af Blikfang Kommunikationsdesign 2021
CAFÈ DEN GOE FE
Nygade 28
8600 Silkeborg
Tlf. 86 81 33 44