Den Goe Fe logo

EN SMAGFULD OASE

Café den Go’e Fe er en naturlig del af Heksekosten.
Her dyrker vi det opmærksomme øjeblik og forkæler dine smagsløg
med sæsonens bedste, lokale råvarer. Mærk roen og nyd,
hvordan velsmagen forplanter sig til hele din krop og hele sit sind.
Book bord eller ta’ maden med hjem.

Miljøet i Den Goe Fe

Café Den Go’e Fe

ALT DET BEDSTE

Der er kærlighed i hver en bid, nænsom tilberedning og ydmyg tilgang til de rene råvarer.

Besøg Café den Go’e Fe og nyd en pause fra det hektiske liv. Her bliver du tanket op i ordets bedste forstand. Vi overrasker med smagfulde lækkerier, om du kommer til frokost, skal nyde en stille eftermiddagsstund eller ønsker at tage aftensmaden med hjem. Smagen åbner for det gode liv. Det liv, som er tættest muligt på naturen. Tagterrassen er åben, og du er velkommen til at nyde en sommerlig forfriskning under parasollen eller en skålfuld varm suppe på en kold efterårsdag. 

Vi har altid et bredt udvalg af sandwichs, tærter, suppe, boller og sødt, og vi har mange lækre, økologiske varianter af te, kaffe, juice, øl og vin. Reservér bord i forvejen eller bestil maden som takeaway. Vi glæder os til at nære dig. 

Find roen og nyd en kop te

Der er altid tid til at finde roen

Du er velkommen til at sætte dig og nyde en enkelt kop te i én af vores skønne kopper i polsk keramik (som du også kan købe i butikken). Vi har sort, grøn, urte- og chai på kanden.

Simrende kærlighed

Simrende kærlighed til krop og sjæl

Vi byder på dagens suppe af rene, sæsonaktuelle og økologiske råvarer – ofte med et pift af friske, smagfulde krydderurter.

Kokosmakroner

Mormor i økologiske klæder

Mums … Caféens populære kokosmakroner! Vi har alt fra mormors klassikere i økologisk udgave til veganske og glutenfri kager med masser af smag. Lidt sødt skal der til.

Respekt og kvalitet

At leve i respekt og harmoni med naturen er for os det mest naturlige.
Vi har en dyb følelse af samhørighed, og nøjsomhed og fornuft er vores værdier: Køb lidt, men køb det gode. Vær til stede og få mere ud af det. Lad tingene skabes og nydes i kærlighed og gensidig respekt. Vi handler kun med de leverandører, som vi har tillid til, og vi har altid sundhed, livsglæde og økologi for øje.

De dejligste, lokale råvarer bliver leveret til os flere gange om ugen. Café Den Go’e Fe får, hvad vi har i overskud, og dét, der ikke kommer i nærende tærter, supper og dejlige salater, tager Signe med hjem til fårene, som kvitterer med næringsrig gødning til haven, varme garnnøgler og de blødeste skind til butikken. Det er lige, som det skal være.

Vores bæredygtige principper betyder også, at vores butik er kold, fordi det giver produkterne en længere levetid. Det er fornuft og en naturlig omsorg, som er vigtig for os. Det, vi tager fra naturen, skal vi passe godt på. Så selvom du måske skutter dig lidt, så mærker du hjertevarmen.

De goe feer

Vores Go’e Feer glæder sig til
at tage godt imod dig

Vi favner alle, der kommer ind, og med imødekommende varme og ægte smil sørger vi for, at dit ophold i Cafe Den Go’e Fe bliver til en stund, der både nærer din sjæl og mætter din mave.

Alle veje fører til Café Den Go’e Fe

Hvad enten du kommer gennem Heksekosten, fra parkeringspladsen i Bios Gård eller finder vej fra Nygade, så er du altid hjertelig velkommen. Vi glæder os til at hygge om dig.

Levering af friskt frugt og grønt

Friskt flere gange om ugen

Vi får frisk frugt og grønt leveret tre gange om ugen fra Local and Global, som har agentur for import og salg af økologisk frugt/grønt, krydderier, pastaer, olie/eddiker, konfekt, nødder mv. Også lokale avlere kigger forbi – fx med skrigorange hokaidoer, som manden herover. Vi har stort set intet spild, for vi bruger råvarerne til sidste stump, og resten ryger hjem til Signes får. 

“Når alting mødes er alting godt”


Signe Rømer, om sin køkkenhave i Hinge ved Silkeborg