Den Goe Fe logo

Café Den Goe Fe

Hyggelige rammer

Farverige grøntsager og duften af nybagt brød, søde kager, smagfulde krydderurter og simrende suppe. Lyden, når brødet brydes, og den friske salat skæres i mundrette bidder. I vores hyggelige Café Den Go’e Fe forkæler vi alle sanserne.

Vi har indrettet caféen på samme måde, som vi har indrettet vores liv: Så simpelt og så bæredygtigt som overhovedet muligt. Hvert møbel har sin egen historie, som vi respekterer og lader leve videre hos os.  Vi håber, at du vil finde dig godt til rette i den hyggelige atmosfære – og at du vil nyde hver en bid. Din anretning er lavet med største kærlighed.

Simrende suppe

Lad velværen flyde fra mund til årer

Findes der noget mere hjertevarmt end simrende suppe? Hos os er grøntsagssuppen altid i kog – og vi krydrer med urter og kærlighed.

Hjerterum i to etager

Hvor der er hjerterum, er der plads til alle

Vi har to etager fyldt med hygge og velsmag. Og en tagterrasse og en gårdhave oveni! Lokalerne er til dig, der lige kigger fordi, men de kan også bookes til private arrangementer – vi har plads til 50 gæster indendørs og 60 udendørs.

Tag koppen med på farten

Du får lidt hjertevarme med, når du tager koppen med på farten

Vi vil gerne hygge om dig, men det er også helt ok, hvis du bare vil have en kop to go. Du bestemmer selv, om der skal kaffe, te eller suppe med videre ud på din strøgtur eller hjem i bilen.

En af vores flotte kager

Flotte kager med ægte smag – også ud af huset

Frugt rimer på sødt, og vi bruger alle sæsonen frugter og bær. Det giver masser af ægte smag, farve og friskhed. Køb et stykke, eller ta’ hele kagen med hjem!

Langtidshævet brød

Spis godt brød til

Alt vores brød er langtidshævet, og meget af det er bagt på surdej. Vi har brød, boller og foccacia, og vi bruger gamle meltyper som spelt og øland. Vi sælger også hele brød, som du kan tage med hjem og nyde. Bare spørg. Skal det være glutenfri, så har vi også det - de spørger bare!

Kager, der smager

Vi mætter alle sanser

Fine, dekorative kager, der smager og fylder sjælen med vellyst. Alt fra mormors klassikere til glutenfri og veganske lækkerier. Bestil kagen til din næste fest eller komsammen her hos os.

Den Goe Fe Deborah

Vi smiler hjerteligt fra kl. 10

Et af vores faste smil sidder på skønne Deborah, og hun står klar til at forkæle dig med smagfulde supper, sandwich, salater og sødt. Vi holder åbent til kl. 17.30 mandag-torsdag, fredag til kl. 18 og lørdag til kl. 15.

Bæredygtighed på menuen

At leve i respekt og harmoni med naturen er for os det mest naturlige. Vi har en dyb følelse af samhørighed, og nøjsomhed og fornuft er vores værdier: Køb lidt, men køb det gode. Vær til stede og få mere ud af det. Lad tingene skabes og nydes i kærlighed og gensidig respekt. Vi handler kun med de leverandører, som vi har tillid til, og vi har altid sundhed, livsglæde og økologi for øje.

De dejligste, lokale råvarer bliver leveret til os flere gange om ugen. Café Den Go’e Fe får, hvad vi har i overskud, og dét, der ikke kommer i nærende tærter, supper og dejlige salater, tager 

Signe med hjem til fårene, som kvitterer med næringsrig gødning til haven, varme garnnøgler og de blødeste skind til butikken. Det er lige, som det skal være.

Vores bæredygtige principper betyder også, at vores butik er kold, fordi det giver produkterne en længere levetid. Det er fornuft og en naturlig omsorg, som er vigtig for os. Det, vi tager fra naturen, skal vi passe godt på. Så selvom du måske skutter dig lidt, så mærker du hjertevarmen.

Lars Ringgards gavldekoration

Nyd øjeblikket i kunstens nærvær

Billedkunstner Lars Ringgaard er en ven af huset, og han har dekoreret vores smukke gavl, så du både kan nyde maden og det farverige syn, når du hygger dig på vores tagterrasse.

Polsk keramik

Så smager koppen bare af mere

Når du får det polske keramikkrus i hånden, mærker du omhyggeligheden og den gode kvalitet; respekten for det originale. Koppen er ren kærlighed og kan købes i vores butik, så du også kan nyde den derhjemme.

Brunch og tapas

Små lækkerier med stor smag

Kald det brunch; kald det tapas. Det vigtigste er, at du kan smage lidt af hvert og lade dig nære af overraskende smage, gode økologiske råvarer og det fantastiske øjeblik.