Opskrifter
2 hele æg
1 dl speltmel – sigtet
1 dl Ørbæk Fynsk Forår (hyldeblomst øl)
1 spsk. acasiehonning
1 tsk. Himalayasalt
1/4 tsk. ren vanille
Piskes grundigt sammen.
Pluk ca. 10-15 hyldeblomster med stilk, dyp dem 1 ad gangen i dejen, dryppes lidt af og sættes på varm pande med smør/olivenolie. Steg til dejen er stiv og lys brun nederst. Sæt alle de stegte hyldeblomster på et fad med stilken opad. Serveres med stilken på.
Hold i stilken og spis dem til friske jordbær.
HEKSEKOSTEN
V/ Niels og Signe Rømer
Nygade 28
8600 Silkeborg
Tlf. 86 81 22 66
mail@heksekosten.dk
Hjemmesiden er udarbejdet af Blikfang Kommunikationsdesign 2021
CAFÈ DEN GOE FE
Nygade 28
8600 Silkeborg
Tlf. 86 81 33 44