Heksekosten

ALLE DE GODE KRÆFTER

Det er det gode liv, der driver os

I over 40 år har vi delt vores viden og interesse for et liv i balance. Et liv i harmoni med naturen. Fordi det giver livsglæde, når man oplever sig selv som en del af en større sammenhæng. Man tager ansvar og forstår, hvordan tingene påvirker hinanden. Man vokser ind i det.

Både krop og sind har deres egen natur, og med den rette viden om urter og naturmedicin kan vi både næres, styrkes og helbredes af naturens mange gaver og ressourcer. Vores indgående kendskab til urter, naturmedicin og homøopati betyder, at du altid kan spørge os til råds. Vi er alle fagligt uddannede og altid ajour med nyeste viden. Vi lytter, giver grundig vejledning og har en stor paratviden, der hurtigt kan hjælpe dig videre.

 
Signe Rømer, indehaver af Heksekosten

Signe Rømer

Startede Heksekosten for 44 år siden. Er uddannet Aut. Helsevejleder og brænder stadig for økologi, naturmedicin og bæredygtig handel.

Tina Frederiksen

Tina Frederiksen

Uddannet kostvejleder fra Hover og salgsassistent. Mange års erfaring fra Bioforce og Solhjulet med focus på økologi og biodynamik. Ansvar for body afdelingen.

Celine Stallschus

Uddannet autoriseret helsevejleder og salgsassistent med ansvar for køle- og frostvarer, veganske produkter, ris, bønner og SUPERFOOD.

Josefine Bach Larsen

Josefine er uddannet Børnesundhedsvejleder, Autoriseret Helsevejleder og salgsassistent og har ansvar for mel, gryn, glutenfriprodukter og børnemad

Alma Knappe

Alma sørger for at butikken altid er ren og pæn. Sundt job i sund butik efter skoletid.

Thea Schulze

Thea sørger for at butikken altid er ren og pæn. Sundt job i sund butik efter skoletid.

Victoria Nordam

Victoria sørger for at butikken altid er ren og pæn. Sundt job i sund butik efter skoletid.