Opskrifter
1 ml stort hokkaido græskar
3 stk. porre
1 kvist timian
1 spsk. karry
1 hel hvidløg
11½ l vand – evt. lidt boullion
Fløde
Salt
Græskarret skrælles, udhules og skæres i tern. Porrerne snittes fint. Grøntsagerne svitses let i olivenolie ved dæmpet varme sammen med pillede og snittede hvidløgsfed.
Vandet + evt. boullion tilsættes og det koges ved svag varme ca. 1 time. Smages til med salt.
Suppen kan evt. blendes inden fløden tilsættes.
Servér med friskhakket persille og grovbrød eller chapati.
HEKSEKOSTEN
V/ Niels og Signe Rømer
Nygade 28
8600 Silkeborg
Tlf. 86 81 22 66
mail@heksekosten.dk
Hjemmesiden er udarbejdet af Blikfang Kommunikationsdesign 2021
CAFÈ DEN GOE FE
Nygade 28
8600 Silkeborg
Tlf. 86 81 33 44