Opskrifter
1 ml stort hokkaido græskar
3 stk. porre
1 kvist timian
1 spsk. karry
1 hel hvidløg
11½ l vand – evt. lidt boullion
Fløde
Salt
Græskarret skrælles, udhules og skæres i tern. Porrerne snittes fint. Grøntsagerne svitses let i olivenolie ved dæmpet varme sammen med pillede og snittede hvidløgsfed.
Vandet + evt. boullion tilsættes og det koges ved svag varme ca. 1 time. Smages til med salt.
Suppen kan evt. blendes inden fløden tilsættes.
Servér med friskhakket persille og grovbrød eller chapati.
HEKSEKOSTEN
V/ Niels og Signe Rømer
Nygade 28
8600 Silkeborg
Tlf. 86 81 22 66
Hjemmesiden er udarbejdet af Blikfang Kommunikationsdesign 2021
CAFÈ DEN GOE FE
Nygade 28
8600 Silkeborg
Tlf. 86 81 33 44