Opskrifter
1 stort løg
6 gulerødder
3 æbler
1 spsk. karry
2-3 bouillonterninger
Olivenolie
Det snittede løg svitses let i olie og tilsættes groftrevne gulerødder og æbler, samt karry. Vand og bouillonterningerne kommes i, lad suppen koge op, smag til med krydderi. Inden serveringen blendes suppen og drysses med enten brændenælde, kørvel, løvetand, persille eller grønkål.
Serveres med chapati eller grovboller.
Suppen rækker til ca. 6 personer.
HEKSEKOSTEN
V/ Niels og Signe Rømer
Nygade 28
8600 Silkeborg
Tlf. 86 81 22 66
mail@heksekosten.dk
Hjemmesiden er udarbejdet af Blikfang Kommunikationsdesign 2021
CAFÈ DEN GOE FE
Nygade 28
8600 Silkeborg
Tlf. 86 81 33 44