Heksekosten

LEVERANDØRER OG MERE VIDEN

For os er økologi, homøopati, vegetarisk og vegansk livsførelse ikke trendfænomener. Det er livsstil, og den livsstil har været vores i over 40 år.

Det er helt naturligt for os at vælge det rene til og det overflødige fra. Vi tror på, at det simple er det mest naturlige. Det gælder i alt fra madvarer, kosttilskud og hudpleje – til hele måden, vi indretter vores liv på. Kvaliteten findes i det udvalgte. 

Det kendetegner også vores valg af leverandører og samarbejdspartnere. Vi går til dem, der er så meget inde i deres felt, at de uden at blinke kan kalde sig eksperter. Om det så gælder indsamling af krydderurter i bjergmassiverne i Sydeuropa, koldrørte sæber, velgørende teer eller friske, orange hokaidogræskar dyrket på en mark lige udenfor byen. 

Vi har fuld tillid til dem, vi handler med, for de ved virkelig, hvordan man mest nænsomt fremelsker det bedste resultat. 

Det samme gælder vores videnspartnere. Vi deler og har stor tiltro til deres anbefalinger. Vi tror ikke på modediller og døgnfluer, men på de folk, der i årevis har dyrket og bevist, at det enkle, sunde liv er det bedste. Det liv, hvor vi er i harmoni med naturen.  

Herunder linker vi til mange af dem, og er du nysgerrig, er du mere end velkommen til at dykke ned i deres specialiserede viden, gøren og laden.