Opskrifter
½ dl sigtet speltmel eller lignende
1 dl speltmel eller lignende
1 dl majsmel / rismel / boghvede eller quinoa mel
1 dl havregryn
1 dl sesamfrø
1 dl græskar- og solsikkekerner evt. hakkede mandler.
3 spsk. olivenolie
1½ dl vand
Æltes godt sammen, formes til kugler som rulles tyndt ud. Bages ved 200° C til de er gyldne eller på tør pande. Lækre bare at spise som mellemmåltid eller som tilbehør til varme retter som suppe. Også velegnet til madpakken.
HEKSEKOSTEN
V/ Niels og Signe Rømer
Nygade 28
8600 Silkeborg
Tlf. 86 81 22 66
mail@heksekosten.dk
Hjemmesiden er udarbejdet af Blikfang Kommunikationsdesign 2021
CAFÈ DEN GOE FE
Nygade 28
8600 Silkeborg
Tlf. 86 81 33 44