Opskrifter
2 hele æg
1 dl speltmel – sigtet
1 dl Ørbæk Fynsk Forår (hyldeblomst øl)
1 spsk. acasiehonning
1 tsk. Himalayasalt
1/4 tsk. ren vanille
Piskes grundigt sammen.
Pluk ca. 10-15 hyldeblomster med stilk, dyp dem 1 ad gangen i dejen, dryppes lidt af og sættes på varm pande med smør/olivenolie. Steg til dejen er stiv og lys brun nederst. Sæt alle de stegte hyldeblomster på et fad med stilken opad. Serveres med stilken på.
Hold i stilken og spis dem til friske jordbær.
HEKSEKOSTEN
V/ Niels og Signe Rømer
Nygade 28
8600 Silkeborg
Tlf. 86 81 22 66
Hjemmesiden er udarbejdet af Blikfang Kommunikationsdesign 2021
CAFÈ DEN GOE FE
Nygade 28
8600 Silkeborg
Tlf. 86 81 33 44