Opskrifter
½ porre
200 g rødbeder
50 g gulerødder
50 g pastiank/persillerod
50 g selleri
125 g hvidløg
2 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
1 laurbærblad
1 l urtefond
2 tsk. frisk timian
½ dl riseddike/anden eddike
Porrene snittes og de andre grøntsager rives groft. Hvidløget sauteres i olien inden de øvrige grøntsager tilsættes, rør rundt mens grøntsagerne blødgøres. Kom derefter resten af ingredienserne i.
Suppen koges i 15 minutter og smages til med eddike, evt. honning, salt og peber.
Serveres med creme fraiche, reven peberrod og evt. granatæbler.
Rækker til 4-6 personer.
HEKSEKOSTEN
V/ Niels og Signe Rømer
Nygade 28
8600 Silkeborg
Tlf. 86 81 22 66
mail@heksekosten.dk
Hjemmesiden er udarbejdet af Blikfang Kommunikationsdesign 2021
CAFÈ DEN GOE FE
Nygade 28
8600 Silkeborg
Tlf. 86 81 33 44