Opskrifter
½ porre
200 g rødbeder
50 g gulerødder
50 g pastiank/persillerod
50 g selleri
125 g hvidløg
2 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
1 laurbærblad
1 l urtefond
2 tsk. frisk timian
½ dl riseddike/anden eddike
Porrene snittes og de andre grøntsager rives groft. Hvidløget sauteres i olien inden de øvrige grøntsager tilsættes, rør rundt mens grøntsagerne blødgøres. Kom derefter resten af ingredienserne i.
Suppen koges i 15 minutter og smages til med eddike, evt. honning, salt og peber.
Serveres med creme fraiche, reven peberrod og evt. granatæbler.
Rækker til 4-6 personer.
HEKSEKOSTEN
V/ Niels og Signe Rømer
Nygade 28
8600 Silkeborg
Tlf. 86 81 22 66
Hjemmesiden er udarbejdet af Blikfang Kommunikationsdesign 2021
CAFÈ DEN GOE FE
Nygade 28
8600 Silkeborg
Tlf. 86 81 33 44