Opskrifter
200 g valnødder
200 g løg
200 g hytteost
170 g æg
½ dl olivenolie
½ tsk. salt
½ tsk. basilikum og timian
Løg og valnødder hakkes fint, alle ingredienser blandes godt og postejen bages i en smurt form ved 200 grader C i ca. 45 minutter.
Postejen rækker til 4-5 personer.
Valnøddepostej er en lækker hovedret, som kan bruges såvel til hverdag som til fest.
Postejen kan evt. serveres med bagte kartofler og bagte rødbeder, hvidløgs- eller persillesmør.
Et andet forslag kunne være kogte brune ris eller bulgur, hvortil man kunne lave en champignon- eller peberrodssauce.
For optimal smag bør anvendes økologiske råvarer.
HEKSEKOSTEN
V/ Niels og Signe Rømer
Nygade 28
8600 Silkeborg
Tlf. 86 81 22 66
mail@heksekosten.dk
Hjemmesiden er udarbejdet af Blikfang Kommunikationsdesign 2021
CAFÈ DEN GOE FE
Nygade 28
8600 Silkeborg
Tlf. 86 81 33 44