Opskrifter
200 g valnødder
200 g løg
200 g hytteost
170 g æg
½ dl olivenolie
½ tsk. salt
½ tsk. basilikum og timian
Løg og valnødder hakkes fint, alle ingredienser blandes godt og postejen bages i en smurt form ved 200 grader C i ca. 45 minutter.
Postejen rækker til 4-5 personer.
Valnøddepostej er en lækker hovedret, som kan bruges såvel til hverdag som til fest.
Postejen kan evt. serveres med bagte kartofler og bagte rødbeder, hvidløgs- eller persillesmør.
Et andet forslag kunne være kogte brune ris eller bulgur, hvortil man kunne lave en champignon- eller peberrodssauce.
For optimal smag bør anvendes økologiske råvarer.
HEKSEKOSTEN
V/ Niels og Signe Rømer
Nygade 28
8600 Silkeborg
Tlf. 86 81 22 66
Hjemmesiden er udarbejdet af Blikfang Kommunikationsdesign 2021
CAFÈ DEN GOE FE
Nygade 28
8600 Silkeborg
Tlf. 86 81 33 44